Fördelar

Fördelar

 • Mata in varor med hjälp av röst, skrift eller scanning av streckkod
  Mata in vad du vill i fritext. När du börjar mata in något, kommer Matlistan att ge dig förslag på varor från vår lista med tusentals varor. Du väljer själv om du vill använda förslagen.
 • Alla data synkroniseras mellan webb och mobila enheter
  Du kan mata in varor både på hemsidan och i mobilen; inköpslistorna synkroniseras automatiskt.
 • Inköpslistan sorteras automatiskt för din butik.
  Så fort det finns tillräckligt med underlag sorterar tjänsten varorna i en optimal plockordning – den ordning du mest sannolikt går genom butiken. Tills sorteringen kommer igång har du möjlighet att sortera varorna manuellt och ju mer du använder tjänsten desto bättre blir den.
 • Spara recept från receptsajter
  Med Matlistan kan du med en knapptryckning spara ett recept som du vill laga, oavsett vilken receptsajt som receptet finns på! Med ytterligare ett par knapptryckningar lägger du receptet till din planering och ingredienserna du behöver handla till din inköpslista. Läs mer »
 • Ändra i recept såsom du själv vill ha dem
  Känner du också att du ofta vill göra någon förändring i ett recept du nyss lagat? Alla recept som ligger i din receptsamling, oavsett varifrån de kommer, kan du ändra på för att de ska bli perfekta just för dig.
 • Matlistan anpassar sig efter dig
  Förslag på varor, butiker eller recept anpassas efter din situation och hur du har använt Matlistan tidigare. När du till exempel börjar mata in en vara, hamnar de varuförslag som du handlat tidigare överst.
 • Skapa olika inköpslistor för olika ändamål
  Du kan skapa valfritt antal inköpslistor och döpa dem till vad du vill. När du går i butiken, bockar du av de varor som du har tagit. Varor som var slut i butiken kommer då att ligga kvar i inköpslistan för att du inte ska missa att handla dem.
 • Alla i familjen har alltid tillgång till inköpslistan via sina mobiler
  Genom ett gemensamt konto, eller genom att länka ihop varsitt konto, har hela familjen tillgång till inköpslistan oavsett var man befinner sig. Är man flera som besöker butiken tillsammans kan man se vad de andra har tagit, förutsatt att tillgång till internet finns.